Stäng
(Välj varumärke)
Maistic Naturliga Sugrör i ekologisk bambu, 6-pack + DiskborsteMaistic Naturliga Sugrör i ekologisk bambu, 6-pack + DiskborsteMaistic Naturliga Sugrör i ekologisk bambu, 6-pack + Diskborste
Maistic Naturliga Sugrör i ekologisk bambu, 6-pack + Diskborste

Naturliga och återanvändbara sugrör av bambu - inget annat! Bambun odlas ekologiskt utan bekämpningsmedel innan den skärs till och urholkas. Bambusugrören blir en rolig detalj på kalaset och passar till de flesta drycker såsom drinkar, juice, iste, saft och smoothies. Förpackningen innehåller sex stycken sugrör och en praktisk rengöringsborste av metall och sisal.

Skötselråd:

Handdiska i varmt vatten med den medföljande rengöringsborsten, torka torrt. Olja gärna in sugrören med jämna mellanrum för att återuppliva bambuträet. Använd en neutral olja, till exempel din vanliga matolja.

Mått: ca. 21,5 cm

Tjocklek: som naturen skapade dem

Material:
Sugrör: Ekologiskt odlad bambu.
Sugrörsborste: Metall och sisalfiber.

Tillverkade i Kina.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »