Stäng
(Välj varumärke)
Ah! Table! Sugrör i glas - Raka, 6-pack + Diskborste
Ah! Table! Sugrör i glas - Raka, 6-pack + Diskborste

Glassugrör är ett elegant och miljövänligt alternativ till engångssugrör i plast! Dessa raka glassugrör från Ah! Table! är tillverkade av högkvalitativt borosilikatglas, även kallat laboratorieglas eller eldfast glas. Borosilikatglas tål mycket högre värme än vanligt glas och går inte sönder lika lätt. Dessutom är det reptåligt, har goda hygienegenskaper och låg vikt.

Sugrören i glas passar både varma och kalla drycker. De kan användas för de flesta drycker såsom cocktails, iste, juice, milkshakes, smoothies och saft. Sugrören har rundade kanter vilket gör dem sköna att dricka ur. Förpackningen innehåller sex stycken glassugrör samt en smidig rengöringsborste av rostfritt stål och nylon.

  • Hållbara och miljövänliga sugrör i glas.
  • Kan återanvändas tusentals gånger.
  • Varken ger ifrån sig eller drar åt sig smaker.
  • Säkra att köra i diskmaskinen.
  • Läcker inga giftiga ämnen.
  • Fria från plast, BPA, ftalater och bly.

Skötselråd:
Sugrören är tåliga men inte okrossbara - hantera dem varsamt. Rengör sugrören i diskmaskinen eller för hand innan första användning. Använd den medföljande sugrörsborsten för att rengöra insidan av sugrören.

Mått:
Längd: 200 mm
Diameter: 10 mm

Material:
Sugrör: Borosilikatglas.
Sugrörsborste: Metall och nylon.

Tillverkade i Europa.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »