Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Sugrör / Pulito Raka Sugrör i rostfritt stål, 4 st + Diskborste

Pulito SteelStraw är ett set med fyra stycken raka sugrör och en diskborste med sisalfiber. Sugrören är tillverkade i rostfritt stål vilket gör att du kan använda dem i en evighet – bra för både dig och miljön. Sugrören passar bäst till vatten, juice, saft och andra lite tunnare drycker – både varma och kalla.

  • Miljövänligt alternativ till plastsugrör.
  • Hållbara och återanvändbara.
  • Lätta att rengöra.
  • Fria från BPA, ftalater och andra hormonstörande ämnen.

Skötselråd:
Rengör sugrören i diskmaskinen eller för hand innan första användning. Använd den medföljande diskborsten för att rengöra insidan av sugrören.

Mått:
Längd: 21,5 cm
Diameter: 6 mm

Material:
Sugrör: Livsmedelsklassat rostfritt stål.
Rengöringsborste: Galvaniserad ståltråd och sisalfiber.

Tillverkade i Kina.

Pulito är ett familjeföretag som startades i Köpenhamn 2007. Pulitos filosofi är att skapa produkter som är hållbara, enkla i designen och som uppmuntrar oss att använda mindre plast. I sortimentet hittar du köksprodukter i rostfritt stål som matlådor, vattenflaskor, muggar, termosar, sugrör, glass- och isformar. Produkterna levereras i plastfria förpackningar av återvinningsbar kartong och papper.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!