Varukorg(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Sugrör / Redecker Rakt Sugrör Glas, 10-pack

Redeckers återanvändbara sugrör i transparent glas är ett hållbart och miljövänligt alternativ till engångssugrör. Sugrören är tillverkade av så kallat borosilikatglas som är mycket hållfast och tål både varma och kalla drycker. Glaset har rundade kanter vilket gör sugrören säkra och bekväma att dricka ur. Det här sugröret passar lika bra för vardagsbruk som till fest. Välj mellan två olika längder!

Skötselråd:
Sugrören är tåliga men inte okrossbara - hantera dem varsamt. Rengör sugrören i diskmaskinen eller för hand. En sugrörsborste rekommenderas för att rengöra insidan av sugrören.

Material:
Borosilikatglas.

Redecker är ett tyskt familjeföretag som med genuint hantverk kombinerar naturliga material med funktion och kvalitet till att skapa produkter som är vackra att se på och en glädje att använda. Redeckers borstar tillverkas av inhemskt trä, tagel, djurhår och växtfibrer just så som man gjort sedan företaget startades 1935. Det finns borstar till alla funktioner i ett hem och materialen kombineras olika beroende på användningsområde. Syntetiska fibrer eller plast används endast om någon specialfunktion kräver det. Borstar från Redecker är vackert hantverk med modern funktion som andas kvalitet och hållbarhet – vissa av borstarna håller en livstid.Tillbehör till Redecker Rakt Sugrör Glas, 10-pack