Stäng
(Välj varumärke)
Acorelle Silky Rose Eau Fraiche, 30 ml
Acorelle Silky Rose Eau Fraiche, 30 ml

Acorelle Silky Rose Eau Fraiche är en elegant och praktisk doftspray baserad på 100% naturliga ingredienser, varav hela 96% kommer från ekologiska odlingar. Den är sammansatt av ekologisk vetealkohol, blomstervatten och naturliga eteriska oljor med aktiva egenskaper. Silky Rose med ekologiskt rosenvatten ger dig en en ljuvlig doft av hallon och rosor. Innehåller eteriska oljor från ros och geranium som sägs ge en känsla av entusiasm och självförtroende. Fri från ftalater, syntetiska kemikalier, artificiella färg- och myskämnen.

  • Toppnot: Rosenknoppar och litchi.

  • Hjärtnot: Ros, geranium och fresia.

  • Basnot: Hallon.

Eau Fraiche har en lägre doftkoncentration (mellan 3-4%) än Eau de Parfum och är således ett bra val för dig som inte vill dofta för mycket eller för länge.

Användning:

Spraya direkt på pulspunkter som till exempel handleder, halsen eller området bakom öronen, så ofta du önskar.

Ingredienser (INCI):
Alcohol**, Rosa damascena flower water*, Parfum (fragrance), Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool. * = ekologisk, ** = tillverkad med ekologiska ingredienser.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »