Stäng
(Välj varumärke)
Acorelle Neroli Infusion Eau Fraiche, 30 ml
Acorelle Neroli Infusion Eau Fraiche, 30 ml

Acorelle Neroli Infusion Eau Fraiche är en elegant och praktisk doftspray baserad på 100% naturliga ingredienser, varav hela 96% kommer från ekologiska odlingar. Den är sammansatt av ekologisk vetealkohol, blomstervatten och naturliga eteriska oljor med aktiva egenskaper. Neroli Infusion med eteriska oljor från apelsinblomma och mandarin ger dig en doft av citrus med orientaliska inslag. Apelsinblomma och mandarin sägs underlätta avkoppling och lugn och ro. Fri från ftalater, syntetiska kemikalier, artificiella färg- och myskämnen.

  • Toppnot: Citron, mynta, svarta vinbär och liljekonvalj.

  • Hjärtnot: Citrus, apelsinblomma, ros och jasmin.
  • Basnot: Salvia och cederträ.

Eau Fraiche har en lägre doftkoncentration (mellan 3-4%) än Eau de Parfum och är således ett bra val för dig som inte vill dofta för mycket eller för länge.

Användning:

Spraya direkt på pulspunkter som till exempel handleder, halsen eller området bakom öronen, så ofta du önskar.

Ingredienser (INCI):
Alcohol**, Parfum (fragrance), Citrus aurantium amara (bitter orange) flower water*, Limonene, Linalool, Benzyl alcohol, Citral, Citronellol, Farnesol, Geraniol. * = ekologisk, ** = tillverkad med ekologiska ingredienser.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »