Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Kaffefilter & Tepåsar / CoffeeSock Ekologisk & Återanvändbar Tepåse, 2-pack

Med CoffeeSock återanvändbara tepåsar / tefilter i ekologisk bomull kan du skippa engångsfilter och spara både på miljön och på ekonomin. Placera filtret i din kopp och fyll på med te, låt vattnet rinna igenom. Rengöring är enkelt! Avlägsna tebladen i din kompost och skölj av filtret. Häng för att torka.

Skötselråd:
Koka filtret innan första användning i cirka 10 minuter. Ungefär var 6-8 vecka bör du koka dina filter för att avlägsna rester.

Material:
100% ekologisk certifierad bomull. Vit och brun tråd av ekologisk certifierad bomull färgad med en livsmedelssäker färg. Ring av rostfritt stål.

Tillverkade i USA.

CoffeeSock är ett litet familjeföretag från Austin, Texas. Deras återanvändbara kaffefilter, tefilter och nötmjölkspåsar är tillverkade av ekologisk GOTS-certifierad bomull och sys för hand på fabriken i Texas. CoffeeSock är ett smart, miljövänligt och ekonomiskt alternativ till engångsfilter!Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!