Stäng
(Välj varumärke)
CoffeeSock Återanvändbara Kaffefilter i ekologisk bomull, 2-packCoffeeSock Återanvändbara Kaffefilter i ekologisk bomull, 2-packCoffeeSock Återanvändbara Kaffefilter i ekologisk bomull, 2-packCoffeeSock Återanvändbara Kaffefilter i ekologisk bomull, 2-packCoffeeSock Återanvändbara Kaffefilter i ekologisk bomull, 2-packCoffeeSock Återanvändbara Kaffefilter i ekologisk bomull, 2-pack
CoffeeSock Återanvändbara Kaffefilter i ekologisk bomull, 2-pack

CoffeeSock är återanvändbara kaffefilter i ekologisk bomull som gör att du kan skippa engångsfilter och spara både på miljön och ekonomin! Placera CoffeeSock-filtret i din bryggare och fyll på med malet kaffe, precis som vanligt, och låt vattnet rinna igenom. Rengöring är enkelt! Avlägsna kaffesumpen i din kompost och skölj av filtret. Häng för att torka.

Säljes i 2-pack och finns i filterstorlekarna 1×2 och 1×4.

Skötselråd:
Koka dina filter innan första användning, ca 10 minuter. Med 4-6 veckor mellanrum bör du koka dina filter för att avlägsna rester av kaffe och fett.

Material:
Ekologisk bomull + brun tråd av bomullspolyester.

Tillverkade i USA.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »