Stäng
(Välj varumärke)
CoffeeSock Återanvändbara Kaffefilter Chemex i ekologisk bomullCoffeeSock Återanvändbara Kaffefilter Chemex i ekologisk bomullCoffeeSock Återanvändbara Kaffefilter Chemex i ekologisk bomullCoffeeSock Återanvändbara Kaffefilter Chemex i ekologisk bomull
CoffeeSock Återanvändbara Kaffefilter Chemex i ekologisk bomull

CoffeeSock Chemex är ett återanvändbart kaffefilter i ekologisk bomull. Filtret säljes i 2-pack och passar för 6-13 koppars Chemex-bryggare. Med CoffeeSock kan du skippa engångsfilter och spara både på miljön och ekonomin!

Placera filtret i din Chemex-bryggare och fyll på med malet kaffe, precis som vanligt, och låt vattnet rinna igenom. Rengöring är enkelt! Avlägsna kaffesumpen i din kompost och skölj av filtret. Häng för att torka.

Skötselråd:

Koka dina filter innan första användning, cirka 10 minuter. Med 4-6 veckors mellanrum bör du koka dina filter för att avlägsna rester av kaffe och fett.

Material:
Ekologisk bomull + brun tråd av bomullspolyester.

Tillverkade i USA.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »