Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Kaffefilter & Tepåsar / CoffeeSock Ekologiskt & Återanvändbart Kaffefilter Chemex, 2-pack

CoffeeSock Chemex är ett återanvändbart kaffefilter i ekologisk bomull. Filtret säljes i 2-pack och passar för 6-13 koppars Chemex-bryggare. Med CoffeeSock kan du skippa engångsfilter och spara både på miljön och ekonomin! Placera filtret i din Chemex-bryggare och fyll på med malet kaffe, precis som vanligt, och låt vattnet rinna igenom. Rengöring är enkelt! Avlägsna kaffesumpen i din kompost och skölj av filtret. Häng för att torka.

Skötselråd:
Koka filtret innan första användning i cirka 10 minuter. Ungefär var 4-8 vecka bör du koka dina filter för att avlägsna rester av kaffe och fett.

Material:
100% ekologisk certifierad bomull. Vit och brun tråd av ekologisk certifierad bomull färgad med en livsmedelssäker färg.

Tillverkade i USA.

CoffeeSock är ett litet familjeföretag från Austin, Texas. Deras återanvändbara kaffefilter, tefilter och nötmjölkspåsar är tillverkade av ekologisk GOTS-certifierad bomull och sys för hand på fabriken i Texas. CoffeeSock är ett smart, miljövänligt och ekonomiskt alternativ till engångsfilter!