Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Kaffefilter & Tepåsar / Gröna Gläntan Återanvändbart Kaffefilter GOTS-bomull

Gröna Gläntans kaffefilter / flergångsfilter är handsytt i ekologiskt GOTS-certifierat bomullstyg. Du använder det som ett vanligt kaffefilter i din vanliga bryggare, fast om och om igen! När kaffet är klart så tömmer du bara filtret i komposten eller soporna och sköljer av det under kranen. Vrid sedan ur filtret och häng upp på tork. När du känner att filtret har fått göra sitt så kan du med fördel lägga det på komposten! Däremot bör den lilla etiketten med loggan klippas bort då den är av polyester.

Tvättråd:
Det är alltid bra att koka filtret innan första användning och sedan med 4-6 veckors mellanrum för att avlägsna kafferester och fett. Det går också bra att tvätta det i 60 grader, utan tvätt- eller sköljmedel.

Storlek: 1 x 4

Material:
Bomull*, Bomullstråd**, Etikett av polyester. * = ekologisk, ** = certifierad av OEKO-TEX® Standard 100.

Gröna Gläntan är ett litet företag som tillverkar disktrasor och kaffefilter av bomulls- och lintyg. Företaget drivs med syftet att ta fram produkter som minskar människors klimatpåverkan, samtidigt vill de sprida kunskap om vilka miljöpåverkande slit- och slängprodukter vi omger oss med. Produktionen sker i Syverkets fabrik i Borås.Jordklok tipsar!

Terrible Twins Kaffefilter Linne
DROPPFILTER #4
-10%
109 kr 98 kr
Green Genius Kaffefilter Rostfritt stål
DROPPFILTER #4
-10%
139 kr 125 kr
Växbo Lin Kaffefilter Linne
DROPPFILTER #4
-10%
149 kr 134 kr

Andra köpte även...