Stäng
(Välj varumärke)
Casa Organica Återanvändbara Kaffefilter i ekologisk GOTS-bomull, 5-packCasa Organica Återanvändbara Kaffefilter i ekologisk GOTS-bomull, 5-packCasa Organica Återanvändbara Kaffefilter i ekologisk GOTS-bomull, 5-pack
Casa Organica Återanvändbara Kaffefilter i ekologisk GOTS-bomull, 5-pack

Detta återanvändbara kaffefilter i ekologisk bomull är perfekt för dig som vill minska mängden pappersavfall i hushållet. Använd det som ett vanligt filter i din kaffebryggare istället för engångsfilter i papper. Filtret är i standard-storlek och passar de flesta bryggare. När kaffet har bryggt klart tömmer du bara kaffesumpen i soporna eller komposten och sköljer ur filtret.

Kaffefiltret från Casa Organica är tillverkat av ekologisk GOTS-certifierad bomull och produceras i Indien under etiska arbetsförhållanden.

Skötselråd:
Skölj av filtret före första användning och efter varje användning. Häng upp det för att torka. Vid behov kan du koka filtret eller tvätta i maskinen tillsammans med vittvätt i 60 °C.

Storlek: 1 x 4

Material:
Obehandlad, ekologisk GOTS-certifierad bomull.

Tillverkade i Indien.Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »