Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Kaffefilter & Tepåsar / Hildebrandt Sustainable Living Återanvändbart Kaffefilter Linnetyg

Skippa engångsfilter och använd dessa återanvändbara kaffefilter i OEKO-TEX®-certifierat linnetyg. Filtret är i standard-storlek (1×4) och passar de flesta kaffebryggare. Välj mellan tre olika färger!

  • Handsytt i linnetyg.
  • Kan användas om och om igen.
  • Påverkar inte smaken på kaffet.
  • Komposterbart.

Skötselråd:
Koka filtret innan första användning. Skölj ur och häng upp på tork efter varje användning. Koka sedan filtret vid behov, ungefär varannan vecka, för att avlägsna fettfläckar och kafferester. Det går också bra att maskintvätta det i 40 °C.

Material:
Linnetyg.

Handsydda i Sverige.

Hildebrandt Sustainable Living (hette tidigare Stella sews) startades 2014 av Stella Hildebrand då hon ville kombinera två passioner – kreativitet och hållbart tänkande. Idag tillverkar hon miljövänliga och återanvändbara flergångsprodukter för den medvetna konsumenten. Produktionen sker för hand på ett småskaligt sätt i Stellas egna syateljé i Gävle. Produkterna är framtagna med ett zero waste-perspektiv och materialen är ofta ekologiska och/eller återvunna.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!