Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Kaffefilter & Tepåsar / Terrible Twins Kaffefilter i 100% lin

Miljövänligt kaffefilter som kan återanvändas om och om igen - perfekt för dig som vill minska onödigt avfall från engångsfilter i papper! Flergångsfiltret från Terrible Twins är handsytt av 100 procent oblekt, europeiskt linnetyg. Du använder det som ett vanligt kaffefilter i din kaffebryggare. När kaffet har bryggt klart tömmer du bara kaffesumpen i soporna och sköljer ur filtret. Kaffefiltret är i standardstorlek (1 x 4) och passar en normalstor kaffebryggare. När filtret väl har gjort sitt så kan det slängas i komposten.

Skötselråd:
Koka filtret innan första användning, sedan efter behov för att avlägsna kafferester och fett. Efter användning: töm och skölj ur filtret och låt det torka.

Mått: 16 x 15 cm

Material:
100% lin.

Tillverkat i Sverige.

Terrible Twins skapar produkter för naturligt välbefinnande och vackra interiörer. Företaget grundades av design- och produktutvecklarna Sara och Karin Ström som återfinns i entreprenörsstaden Insjön i natursköna Dalarna. Ärlighet och en naturlig enkelhet är kärnan i verksamheten, produkterna tillverkas av noga utvalda ingredienser av högsta kvalitet såsom ekologiskt vete och hellinne.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!