Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Kaffefilter & Tepåsar / Terrible Twins Kaffefilter Linne

Miljövänligt kaffefilter som kan återanvändas om och om igen - perfekt för dig som vill minska onödigt avfall från engångsfilter i papper! Flergångsfiltret från Terrible Twins är handsytt av 100 procent oblekt, europeiskt linnetyg. Du använder det som ett vanligt kaffefilter i din kaffebryggare. När kaffet har bryggt klart tömmer du bara kaffesumpen i soporna och sköljer ur filtret. Kaffefiltret är i standardstorlek (1 x 4) och passar en normalstor kaffebryggare. När filtret väl har gjort sitt så kan det slängas i komposten.

Skötselråd:
Koka filtret innan första användning, sedan efter behov för att avlägsna kafferester och fett. Efter användning: töm och skölj ur filtret och låt det torka.

Mått: 16 x 15 cm

Material:
100% linne.

Terrible Twins skapar produkter för naturligt välbefinnande och vackra interiörer. Företaget grundades av design- och produktutvecklarna Sara och Karin Ström som återfinns i entreprenörsstaden Insjön i natursköna Dalarna. Ärlighet och en naturlig enkelhet är kärnan i verksamheten, produkterna tillverkas av noga utvalda ingredienser av högsta kvalitet såsom ekologiskt vete och hellinne.