Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Kaffefilter & Tepåsar / Green Genius Kaffefilter Rostfritt stål

Spar på miljön och skippa engångsfilter med detta återanvändbara kaffefilter i rostfritt stål. Med det rostfria kaffefiltret riskerar du dessutom inte att stå utan filter till nästa bryggning. Green Genius rostfria kaffefilter är av hög kvalitet och förväntas hålla i minst tre år / ca. 3000 bryggningar. Detta filter är i storlek 4 och passar en normalstor kaffebryggare. Du använder det som ett vanligt kaffefilter i din kaffebryggare. När kaffet har bryggt klart tömmer du bara kaffesumpen i soporna eller komposten och sköljer ur filtret. 

  • Återanvändbart kaffefilter.
  • Sparar utrymme och ger mindre avfall.
  • Enkelt att använda och rengöra.
  • Godkänt för livsmedelskontakt.
  • Ytterförpackning av återvunnet papper.

Skötselråd:
Skölj ur kaffefiltret med varmt vatten direkt efter användning och låt det torka med öppningen nedåt. Kan också rengöras i diskmaskinen, men glöm inte att skölja av filtret innan det sätts in. Vid behov kan det kokas i 1-2 minuter för att avlägsna kaffeavlagringar och fett. För att ta bort kalkavlagringar kan du skölja filtret med en skvätt vinäger.

Tips!
Dosera lite mindre kaffe än du brukar och tryck sedan till kaffet med kaffemåttet innan du startar bryggningen. När kaffet är mer kompakt förlängs tiden det tar för vattnet att rinna igenom filtret vilket ger kaffet en fylligare smak samtidigt som du sparar på kaffe.

Material:
98% rostfritt stål, Polyestertråd.

Tillverkat i Kina.