Stäng
(Välj varumärke)
KeepJar Nätpåse i ekologisk bomull - Large
KeepJar Nätpåse i ekologisk bomull - Large

KeepJars återanvändbara nätpåse i 100% ekologisk obehandlad bomull är ett miljövänligt alternativ till plastpåsen. Denna nätpåse i storlek Large är perfekt att ta med till mataffären när du ska handla en större mängd frukt, grönsaker eller rotfrukter. Nätpåsar expanderar med innehållet och du får därmed plats med mer. Nätpåsar är också lättare och tar mindre plats, vilket många tycker är viktigt då man ofta bär dessa påsar med sig i sin vardag i väskan eller ryggsäcken. Nätpåsen kommer med en dragsko som håller innehållet på plats. Den är också försedd med etikett i bomull istället för polyester (polyesteretiketter läcker mikroplast i tvätt, som läcker ut i haven).

KeepJars nätpåsar tillverkas i Indien av GOTS-certifierad bomull. Produktionspartnern driver ett flertal sociala projekt och fabriken följer lokala arbetsmiljölagar (tillgång till toalett, inga arbetare under 18 år, rätt till semester etc.). Fabriken besöks och kontrolleras regelbundet.

Tvättråd:
Maskintvätt i 30 grader. Krymprisk vid tvätt i varma temperaturer eftersom bomullen är obehandlad. Häng upp för att torka.

Mått: ca.  28 x 33 cm
Volym: 9 L / 6 kg

Material:
100% ekologisk GOTS-certifierad bomull.

Ansvarsfullt producerad i Indien.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »