Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Tygpåsar & Nätpåsar / OMOM Ekologisk Frukt- & Grönsakspåse

Den här ekologiska nätpåsen tar du med dig till butiken och lägger dina frukt och grönsaker i istället för engångspåsar i plast! Passar även perfekt som förvaringspåse till utflykten! Eller varför inte som gå bort-present istället för en blomma? Nätpåsen inklusive etiketten och dragskon är tillverkad av 100% obehandlad, ekologisk bomull. Den finns i tre olika storlekar. Minsta storleken är perfekt för några få frukter/grönsaker och den största till de mer otympliga grönsakerna. Storlek large rymmer till exempel 4 kg morötter.

Tvättråd:
Tvättas i 30 grader och låg centrifugering. Krymper något, passa på att sträcka ut den när den är blöt.

Mått:
Small: ca. 18 x 21 cm
Medium: ca. 32 x 26 cm
Large: ca. 32 x 38 cm

Material:
Obehandlad, ekologisk bomull.

Tillverkad i Indien.

OMOM tillverkar smarta och miljövänliga flergångspåsar som du använder istället för butikens engångspåsar i plast. Produkterna är tillverkade för att hålla OM och OM igen, för tusentals veckohandlingar. I sortimentet hittar du meshpåsar och nätkassar för frukt och grönsaker samt rejäla matkassar med botten som ersätter butikens pappåsar.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!