Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Flergångspåsar / Tygpåsar / A Slice of Green Ekologisk Tygpåse GOTS-bomull - Variety Pack, 3 st

Ett set från A Slice of Green med tre ekologiska tygpåsar i storlek small, medium och large. Använd påsarna för att bära hem frukt, grönsaker och bröd från marknaden, mataffären eller gårdsbutiken. Dessutom är de praktiska som förvaringspåse i hemmet eller på resan. Eftersom påsen är gjord av naturliga fibrer kan innehållet ”andas”, vilket gör att frukt och grönt håller sig fräscha längre än i plast- och papperspåsar. Tygpåsarna kommer med en dragsko så att du lätt kan försluta dem och hänga upp. Tygetiketten på insidan är uppmärkt med påsens taravikt. Ta med de här tygpåsarna till mataffären och skippa engångsplastpåsar som så många butiker fortfarande säljer!

Tygpåsarna från A Slice of Green är tillverkade av ekologisk GOTS-certifierad bomull och produceras i Indien under etiska arbetsförhållanden.

Tvättråd:
Handtvätt eller maskintvätt i max. 40 °C. Krymprisk vid tvätt i varmare temperaturer eftersom bomullen är obehandlad. Häng upp för att torka.

Mått:
Small: 18 x 22 cm
Medium: 26 x 32 cm
Large: 34 x 38 cm

Material:
Obehandlad, ekologisk GOTS-certifierad bomull.

Tillverkade i Indien.

A Slice of Green har ett sortiment av återanvändbara produkter som är designade för att hjälpa oss leva en mer hållbar livsstil. Alla produkter från A Slice of Green är snygga, funktionella och lätta att använda i vardagen. De är tillverkade av helt giftfria material och passar perfekt om du vill plastbanta i hemmet!