Stäng
(Välj varumärke)
A Slice of Green Ekologisk Tygpåse i GOTS-bomull - Variety Pack, 3 stA Slice of Green Ekologisk Tygpåse i GOTS-bomull - Variety Pack, 3 stA Slice of Green Ekologisk Tygpåse i GOTS-bomull - Variety Pack, 3 stA Slice of Green Ekologisk Tygpåse i GOTS-bomull - Variety Pack, 3 stA Slice of Green Ekologisk Tygpåse i GOTS-bomull - Variety Pack, 3 st
A Slice of Green Ekologisk Tygpåse i GOTS-bomull - Variety Pack, 3 st

Ett set från A Slice of Green med tre ekologiska tygpåsar i storlek small, medium och large. Använd påsarna för att bära hem frukt, grönsaker och bröd från marknaden, mataffären eller gårdsbutiken. Dessutom är de praktiska som förvaringspåse i hemmet eller på resan. Eftersom påsen är gjord av naturliga fibrer kan innehållet ”andas”, vilket gör att frukt och grönt håller sig fräscha längre än i plast- och papperspåsar. Tygpåsarna kommer med en dragsko så att du lätt kan försluta dem och hänga upp. Tygetiketten på insidan är uppmärkt med påsens taravikt. Ta med de här tygpåsarna till mataffären och skippa engångsplastpåsar som så många butiker fortfarande säljer!

Tygpåsarna från A Slice of Green är tillverkade av ekologisk GOTS-certifierad bomull och produceras i Indien under etiska arbetsförhållanden.

Tvättråd:
Handtvätt eller maskintvätt i max. 40 °C. Krymprisk vid tvätt i varmare temperaturer eftersom bomullen är obehandlad. Häng upp för att torka.

Mått:
Small: 18 x 22 cm
Medium: 26 x 32 cm
Large: 34 x 38 cm

Material:
Obehandlad, ekologisk GOTS-certifierad bomull.

Tillverkade i Indien.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »