Stäng
(Välj varumärke)
Casa Organica Zero Waste Kit i ekologisk GOTS-bomull, 3-packCasa Organica Zero Waste Kit i ekologisk GOTS-bomull, 3-pack
Casa Organica Zero Waste Kit i ekologisk GOTS-bomull, 3-pack

I detta prisvärda Zero Waste Kit från Casa Organica ingår en nätpåse i storlek medium och två tygpåsar i storlek small och medium. Återanvändbara bomullspåsar är gjorda för att hålla i många år och är ett miljövänligt zero-waste-alternativ till plastpåsen. Ta med påsarna när du handlar bröd, frukt, grönt eller andra saker. Du kan också använda dem till att förvara grönsaker i kylskåpet och som förvaringspåse på t.ex. utflykten eller i garderoben. Påsarna kommer med en dragsko så att du lätt kan försluta dem och hänga upp. Säljes även i 5-pack här.

Tygpåsarna från Casa Organica är tillverkade av ekologisk GOTS-certifierad bomull och produceras i Indien under etiska arbetsförhållanden.

Tvättråd:Maskintvätt i 30 °C med milt tvättmedel. Använd ej sköljmedel. Krymprisk vid tvätt i varma temperaturer eftersom bomullen är obehandlad. Häng upp för att torka.

Mått:Nätpåse medium: 38 x 30 cm


Tygpåse small: 30 x 20 cm

Tygpåse large: 46 x 30 cm

Material:
Obehandlad, ekologisk GOTS-certifierad bomull.

Tillverkad i Indien.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »