Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Tygpåsar & Nätpåsar / Casa Organica Zero Waste Kit i ekologisk GOTS-bomull, 3-pack

I detta prisvärda Zero Waste Kit från Casa Organica ingår en nätpåse i storlek medium och två tygpåsar i storlek small och medium. Återanvändbara bomullspåsar är gjorda för att hålla i många år och är ett miljövänligt zero-waste-alternativ till plastpåsen. Ta med påsarna när du handlar bröd, frukt, grönt eller andra saker. Du kan också använda dem till att förvara grönsaker i kylskåpet och som förvaringspåse på t.ex. utflykten eller i garderoben. Påsarna kommer med en dragsko så att du lätt kan försluta dem och hänga upp. Säljes även i 5-pack här.

Tygpåsarna från Casa Organica är tillverkade av ekologisk GOTS-certifierad bomull och produceras i Indien under etiska arbetsförhållanden.

Tvättråd:
Maskintvätt i 30 °C med milt tvättmedel. Använd ej sköljmedel. Krymprisk vid tvätt i varma temperaturer eftersom bomullen är obehandlad. Häng upp för att torka.

Mått:
Nätpåse medium: 38 x 30 cm
Tygpåse small: 30 x 20 cm
Tygpåse large: 46 x 30 cm

Material:
Obehandlad, ekologisk GOTS-certifierad bomull.

Tillverkad i Indien.

Casa Organica är ett tjeckiskt varumärke som producerar nätkassar, tygpåsar, brödpåsar m.m. i ekologisk bomull. Casa Organica har en stark miljöprofil och uppmuntrar till att minska onödig plastförbrukning. De fokuserar på rättvis och hållbar produktion med skälig lön och god arbetsmiljö för arbetarna. Alla ekologiska bomullsprodukter från Casa Organica är GOTS-certifierade och tillverkas i Indien.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!