Stäng
(Välj varumärke)
Casa Organica Zero Waste Kit i ekologisk GOTS-bomull, 5-pack
Casa Organica Zero Waste Kit i ekologisk GOTS-bomull, 5-pack

I detta prisvärda Zero Waste Kit från Casa Organica ingår en nätpåse i storlek medium, två tygpåsar i storlek small och large, en tygpåse för baguetter och en shoppingkasse med långa handtag. Återanvändbara bomullspåsar/kassar är gjorda för att hålla i många år och är ett miljövänligt zero-waste-alternativ till plastpåsen. Ta med påsarna när du handlar bröd, frukt, grönt eller andra saker. Du kan också använda dem som förvaringspåse på t.ex. utflykten eller i garderoben. Tygpåsarna kommer med en dragsko så att du lätt kan försluta dem och hänga upp.

Tygpåsarna och shoppingkassen från Casa Organica är tillverkade av ekologisk GOTS-certifierad bomull och produceras i Indien under etiska arbetsförhållanden.

Tvättråd:Maskintvätt i 30 °C med milt tvättmedel. Använd ej sköljmedel. Krymprisk vid tvätt i varma temperaturer eftersom bomullen är obehandlad. Häng upp för att torka.

Mått:Nätpåse medium: 38 x 30 cm


Tygpåse small: 30 x 20 cm

Tygpåse large: 46 x 30 cm

Tygpåse baguette: 51 x 8 x 8 cm

Shoppingkasse: 40 x 37 x 10 cm

Material:
Obehandlad, ekologisk GOTS-certifierad bomull.

Tillverkad i Indien.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »