Stäng
(Välj varumärke)
Casa Organica Ekologisk Nätpåse med dragsko - Medium, 3-packCasa Organica Ekologisk Nätpåse med dragsko - Medium, 3-packCasa Organica Ekologisk Nätpåse med dragsko - Medium, 3-pack
Casa Organica Ekologisk Nätpåse med dragsko - Medium, 3-pack

Ekologisk och återanvändbar nätpåse från Casa Organica som ersätter plastpåsen när du ska handla frukt och grönt på lösvikt i mataffären. Den kan även användas som förvaringspåse på t.ex. utflykten eller i garderoben. Kommer med en dragsko så att du lätt kan försluta påsen och hänga upp den. Den här nätpåsen i storlek medium kommer i 3-pack. Säljes även styckvis här.

Nätpåsen från Casa Organica är tillverkad av ekologisk GOTS-certifierad bomull och produceras i Indien under etiska arbetsförhållanden.

Tvättråd:


Maskintvätt i 30 °C med milt tvättmedel. Använd ej sköljmedel. Krymprisk vid tvätt i varma temperaturer eftersom bomullen är obehandlad. Häng upp för att torka.

Mått: 38 x 30 cm

Material:
Obehandlad, ekologisk GOTS-certifierad bomull.

Tillverkad i Indien.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »