Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Barn & Förälder / Flaskor & Nappar / Vattenflaskor / Klean Kanteen Kid Classic Sportflaska - Brushed Stainless, 355 ml

Kid Kanteen Classic Sport Brushed Stainless är en BPA-fri vattenflaska designad för barn över 3 år men passar perfekt även för vuxna som önskar en mindre flaska man smidigt kan ha med överallt! Flaskan är lätt, liten och speciellt utformad så att barns små händer ska kunna bära och hålla den. Utmärkt storlek för vatten, saft och andra kalla drycker.

Flaskan är tillverkad av högkvalitativt, livsmedelssäkert rostfritt 18/8-stål vilket innebär att den är säker och giftfri. Du kan vara trygg med att den inte absorberar eller ger ifrån sig smaker. Den medföljande sportkorken med mjuk silikonpip är spillsäker (ej 100% läcksäker) och ger ett bra flöde. Inuti korken sitter en avtagbar ventil i silikon för enkel rengöring. Korkens fästögla gör att du kan hänga flaskan på precis vad som helst. En generös öppning på 44 mm gör flaskan lätt att fylla och rengöra.

  • Tillverkad av slitstarkt rostfritt 18/8-stål med snygg borstad finish.
  • Nätt design, passar i de flesta mugghållare.
  • Elektropolerad interiör som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker.
  • Rundade hörn - gör det svårt för bakterier att få fäste samt förenklar rengöring.
  • Levereras med spillsäker sportkork, tillhörande dammskydd och ögla.
  • Kompatibel med alla Classic-korkar för enkel övergång när barnen växer upp.
  • Fri från bly, BPA, ftalater och andra gifter.

Skötselråd:
Ska inte frysas eller köras i mikrovågsugnen. Flaskan tål maskindisk, men för att minska slitage och förlänga livslängden på din Kid Kanteen rekommenderar vi att du rengör flaskan för hand med ett milt, biologiskt nedbrytbart diskmedel. För noggrann rengöring kan du använda utspädd ättika eller bakpulver och varmt vatten.

Mått (med kork):
Höjd: 171,5 mm
Bredd: 72,9 mm
Öppningsdiameter: 44 mm
Vikt: 156 g

OBS! Flaskan är inte avsedd för kolsyrade eller varma drycker.

Material:
Flaska: Rostfritt 18/8-stål (#304).
Sportkork: Polypropylen (PP#5) och silikon.

Ansvarsfullt tillverkad i Kina.

Klean Kanteen tillverkar hälsosamma, snygga och miljövänliga alternativ till flaskor, matlådor och sugrör av plast och aluminium. Produkterna är tillverkade av livsmedelsklassat rostfritt 18/8-stål av högsta kvalité, som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker. Alla är fria från BPA, ftalater, bly och andra skadliga gifter.

Klean Kanteen är medlem av 1% For The Planet vilket betyder att de donerar mer än 1% av den årliga försäljningen till ideella organisationer som arbetar för att skydda och främja miljön på vår planet. Dessutom är Klean Kanteen ett B-Corporations certifierat företag. Det innebär att Klean Kanteen har en affärspolitik som stöder miljömässiga och rättvisa arbetsförhållanden.