Stäng
(Välj varumärke)
Klean Kanteen Kid Classic Pipmugg - Pool Party, 355 mlKlean Kanteen Kid Classic Pipmugg - Pool Party, 355 mlKlean Kanteen Kid Classic Pipmugg - Pool Party, 355 ml
Klean Kanteen Kid Classic Pipmugg - Pool Party, 355 ml

Kid Kanteen Classic Sippy Pool Party är en BPA-fri pipmugg speciellt designad för barn över 6 månader. Flaskan är lätt, liten och utformad så att barns små händer ska kunna bära och hålla den. Utmärkt storlek för vatten, saft och andra kalla drycker.

Pipmuggsflaskan är tillverkad av högkvalitativt, livsmedelssäkert rostfritt 18/8-stål vilket innebär att den är säker och giftfri. Du kan vara trygg med att den inte absorberar eller ger ifrån sig smaker. Kid Classic Sippy Pool Party är pulverlackerad i en blå färg med Klean Kanteens nyutvecklade Klean Coat™. Färgen är fyra gånger mer slitstark än tidigare och dessutom trygg för både människor och vår jord.

Den barnvänliga pipmuggskorken är spillsäker (inte 100% läcksäker) och har en justerbar metallögla som enkelt kan fästas på barnvagnen eller väskan med en karbinhake. Metallöglan viker man enkelt ur vägen för att dricka. Inuti korken sitter en avtagbar ventil i giftfri silikon för enkel rengöring. En generös öppning på 44 mm gör flaskan lätt att fylla och rengöra.

  • Tillverkad av slitstarkt, livsmedelssäkert rostfritt 18/8-stål.
  • Nätt design, passar i de flesta mugghållare.
  • Elektropolerad interiör som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker.
  • Rundade hörn - gör det svårt för bakterier att få fäste samt förenklar rengöring.
  • Levereras med spillsäker pipmuggskork, tillhörande dammskydd och metallögla.
  • Kompatibel med alla Classic-korkar för enkel övergång när barnen växer upp.
  • Fri från bly, BPA, ftalater och andra gifter.

Skötselråd:
Ska inte frysas eller köras i mikrovågsugnen. Flaskan tål maskindisk, men för att minska slitage och förlänga livslängden på din Kid Kanteen rekommenderar vi att du rengör pipmuggen för hand med ett milt, biologiskt nedbrytbart diskmedel. För noggrann rengöring kan du använda utspädd ättika eller bakpulver och varmt vatten.

Mått (med kork):
Höjd: 170 mm
Bredd: 72,9 mm
Öppningsdiameter: 44 mm
Vikt: 156 g

OBS! Flaskan är inte avsedd för kolsyrade eller varma drycker.

Material:
Flaska: Rostfritt 18/8-stål (#304).
Pipmuggskork: Polypropylen (PP#5) och silikon.

Ansvarsfullt tillverkad i Kina.Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »