Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Barn & Förälder / Flaskor & Nappar / Vattenflaskor / Klean Kanteen Kid Classic Pipmugg - Bubble Gum, 355 ml

Kid Kanteen Classic Sippy Bubble Gum är en BPA-fri pipmugg speciellt designad för barn över 6 månader. Flaskan är lätt, liten och utformad så att barns små händer ska kunna bära och hålla den. Utmärkt storlek för vatten, saft och andra kalla drycker.

Pipmuggsflaskan är tillverkad av högkvalitativt, livsmedelssäkert rostfritt 18/8-stål vilket innebär att den är säker och giftfri. Du kan vara trygg med att den inte absorberar eller ger ifrån sig smaker. Kid Classic Sippy Bubble Gum är pulverlackerad i en rosa färg med Klean Kanteens nyutvecklade Klean Coat™. Färgen är fyra gånger mer slitstark än tidigare och dessutom trygg för både människor och vår jord.

Den barnvänliga pipmuggskorken är spillsäker (inte 100% läcksäker) och har en justerbar metallögla som enkelt kan fästas på barnvagnen eller väskan med en karbinhake. Metallöglan viker man enkelt ur vägen för att dricka. Inuti korken sitter en avtagbar ventil i giftfri silikon för enkel rengöring. En generös öppning på 44 mm gör flaskan lätt att fylla och rengöra.

  • Tillverkad av slitstarkt, livsmedelssäkert rostfritt 18/8-stål.
  • Nätt design, passar i de flesta mugghållare.
  • Elektropolerad interiör som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker.
  • Rundade hörn - gör det svårt för bakterier att få fäste samt förenklar rengöring.
  • Levereras med spillsäker pipmuggskork, tillhörande dammskydd och metallögla.
  • Kompatibel med alla Classic-korkar för enkel övergång när barnen växer upp.
  • Fri från bly, BPA, ftalater och andra gifter.

Skötselråd:
Ska inte frysas eller köras i mikrovågsugnen. Flaskan tål maskindisk, men för att minska slitage och förlänga livslängden på din Kid Kanteen rekommenderar vi att du rengör pipmuggen för hand med ett milt, biologiskt nedbrytbart diskmedel. För noggrann rengöring kan du använda utspädd ättika eller bakpulver och varmt vatten.

Mått (med kork):
Höjd: 170 mm
Bredd: 72,9 mm
Öppningsdiameter: 44 mm
Vikt: 156 g

OBS! Flaskan är inte avsedd för kolsyrade eller varma drycker.

Material:
Flaska: Rostfritt 18/8-stål (#304).
Pipmuggskork: Polypropylen (PP#5) och silikon.

Ansvarsfullt tillverkad i Kina.

Klean Kanteen tillverkar hälsosamma, snygga och miljövänliga alternativ till flaskor, matlådor och sugrör av plast och aluminium. Produkterna är tillverkade av livsmedelsklassat rostfritt 18/8-stål av högsta kvalité, som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker. Alla är fria från BPA, ftalater, bly och andra skadliga gifter.

Klean Kanteen är medlem av 1% For The Planet vilket betyder att de donerar mer än 1% av den årliga försäljningen till ideella organisationer som arbetar för att skydda och främja miljön på vår planet. Dessutom är Klean Kanteen ett B-Corporations certifierat företag. Det innebär att Klean Kanteen har en affärspolitik som stöder miljömässiga och rättvisa arbetsförhållanden.Kanonpriser i butiken just nu!