Stäng
(Välj varumärke)
Klean Kanteen Kid Classic Sportflaska Isolerad - Lizard Tails, 355 mlKlean Kanteen Kid Classic Sportflaska Isolerad - Lizard Tails, 355 mlKlean Kanteen Kid Classic Sportflaska Isolerad - Lizard Tails, 355 ml
Klean Kanteen Kid Classic Sportflaska Isolerad - Lizard Tails, 355 ml

Kid Kanteen Insulated Classic Sport Lizard Tails är en vakuumisolerad flaska designad för barn över 3 år men passar perfekt även för vuxna som önskar en mindre flaska man smidigt kan ha med överallt! Dubbelväggs-isoleringen håller din dryck varm i upp till 12 timmar och kall i cirka ett dygn. En mångsidig flaska som passar lika bra till varm choklad som kall saft eller nyponsoppa.

Flaskan är tillverkad av högkvalitativt, livsmedelssäkert rostfritt 18/8-stål vilket innebär att den är säker och giftfri. Du kan vara trygg med att den inte absorberar eller ger ifrån sig smaker. Kid Insulated Classic Sport Lizard Tails är pulverlackerad i en grön färg med Klean Kanteens nyutvecklade Klean Coat™. Färgen är fyra gånger mer slitstark än tidigare och dessutom trygg för både människor och vår jord.

Den medföljande sportkorken med mjuk silikonpip är spillsäker (ej 100% läcksäker) och ger ett bra flöde. Inuti korken sitter en avtagbar ventil i silikon för enkel rengöring. Korkens fästögla gör att du kan hänga flaskan på precis vad som helst. En generös öppning på 44 mm gör flaskan lätt att fylla och rengöra.

  • Tillverkad av slitstarkt, livsmedelssäkert rostfritt 18/8-stål.
  • Nätt design, passar i de flesta mugghållare.
  • Elektropolerad interiör som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker.
  • Rundade hörn - gör det svårt för bakterier att få fäste samt förenklar rengöring.
  • Levereras med spillsäker sportkork 3.0.
  • Kompatibel med alla Classic-korkar för enkel övergång när barnen växer upp.
  • Fri från bly, BPA, ftalater och andra gifter.

Skötselråd:
Ska inte frysas eller köras i mikrovågsugnen. Handdisk rekommenderas för Klean Kanteens isolerade flaskor. Använd ett milt, biologiskt nedbrytbart diskmedel. För noggrann rengöring kan du använda utspädd ättika eller bakpulver och varmt vatten.

Mått (utan kork):
Höjd: 218,4 mm
Bredd: 72,9 mm
Öppningsdiameter: 44 mm
Vikt: 292 g

OBS! Flaskan är inte avsedd för kolsyrade drycker.

Material:
Flaska: Rostfritt 18/8-stål (#304).
Sportkork: Polypropylen (PP#5) och silikon.

Ansvarsfullt tillverkad i Kina.Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »