Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Barn & Förälder / Flaskor & Nappar / Vattenflaskor / Klean Kanteen Kid Classic Sportflaska Isolerad - Pool Party, 355 ml

Kid Kanteen Insulated Classic Sport Pool Party är en vakuumisolerad flaska designad för barn över 3 år men passar perfekt även för vuxna som önskar en mindre flaska man smidigt kan ha med överallt! Dubbelväggs-isoleringen håller din dryck varm i upp till 12 timmar och kall i cirka ett dygn. En mångsidig flaska som passar lika bra till varm choklad som kall saft eller nyponsoppa.

Flaskan är tillverkad av högkvalitativt, livsmedelssäkert rostfritt 18/8-stål vilket innebär att den är säker och giftfri. Du kan vara trygg med att den inte absorberar eller ger ifrån sig smaker. Kid Insulated Classic Sport Pool Party är pulverlackerad i en blå färg med Klean Kanteens nyutvecklade Klean Coat™. Färgen är fyra gånger mer slitstark än tidigare och dessutom trygg för både människor och vår jord.

Den medföljande sportkorken med mjuk silikonpip är spillsäker (ej 100% läcksäker) och ger ett bra flöde. Inuti korken sitter en avtagbar ventil i silikon för enkel rengöring. Korkens fästögla gör att du kan hänga flaskan på precis vad som helst. En generös öppning på 44 mm gör flaskan lätt att fylla och rengöra.

  • Tillverkad av slitstarkt, livsmedelssäkert rostfritt 18/8-stål.
  • Nätt design, passar i de flesta mugghållare.
  • Elektropolerad interiör som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker.
  • Rundade hörn - gör det svårt för bakterier att få fäste samt förenklar rengöring.
  • Levereras med spillsäker sportkork 3.0.
  • Kompatibel med alla Classic-korkar för enkel övergång när barnen växer upp.
  • Fri från bly, BPA, ftalater och andra gifter.

Skötselråd:
Ska inte frysas eller köras i mikrovågsugnen. Handdisk rekommenderas för Klean Kanteens isolerade flaskor. Använd ett milt, biologiskt nedbrytbart diskmedel. För noggrann rengöring kan du använda utspädd ättika eller bakpulver och varmt vatten.

Mått (utan kork):
Höjd: 218,4 mm
Bredd: 72,9 mm
Öppningsdiameter: 44 mm
Vikt: 292 g

OBS! Flaskan är inte avsedd för kolsyrade drycker.

Material:
Flaska: Rostfritt 18/8-stål (#304).
Sportkork: Polypropylen (PP#5) och silikon.

Ansvarsfullt tillverkad i Kina.

Klean Kanteen tillverkar hälsosamma, snygga och miljövänliga alternativ till flaskor, matlådor och sugrör av plast och aluminium. Produkterna är tillverkade av livsmedelsklassat rostfritt 18/8-stål av högsta kvalité, som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker. Alla är fria från BPA, ftalater, bly och andra skadliga gifter.

Klean Kanteen är medlem av 1% For The Planet vilket betyder att de donerar mer än 1% av den årliga försäljningen till ideella organisationer som arbetar för att skydda och främja miljön på vår planet. Dessutom är Klean Kanteen ett B-Corporations certifierat företag. Det innebär att Klean Kanteen har en affärspolitik som stöder miljömässiga och rättvisa arbetsförhållanden.Kanonpriser i butiken just nu!

c/o GERD Neutral Deodorant, 60 ml
-30%
139 kr (199 kr)
c/o GERD B2 Hair Serum
-30%
2 storlekar
fr. 27 kr (39 kr)
Wooden Spoon Sunscreen Lotion Baby & Family SPF 50
-30%
2 storlekar
fr. 139 kr (199 kr)