Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Barn & Förälder / Flaskor & Nappar / Vattenflaskor / Klean Kanteen Kid Classic Narrow Pipmugg - Florida Keys, 355 ml

Kid Kanteen Classic Narrow Sippy Florida Keys är en pipmugg speciellt designad för barn från 6 månader. Flaskan är lätt, liten och utformad så att barns små händer ska kunna bära och hålla den. Utmärkt storlek för vatten, saft och andra kalla drycker.

Tack vare högkvalitativt, livsmedelsklassat rostfritt stål är den säker och giftfri, och den absorberar heller inte eller ger ifrån sig smaker. Flaskan är pulverlackerad i en matt turkos färg med Klean Kanteens slitstarka och miljövänliga Klean Coat™. Den barnvänliga pipmuggskorken är spillsäker (inte 100% läcksäker) och har en metallögla som enkelt kan fästas på barnvagnen eller väskan med en karbinhake. Metallöglan viker man enkelt ur vägen för att dricka. En generös öppning på 44 mm gör flaskan lätt att fylla och rengöra.

  • Tillverkad av livsmedelsklassat rostfritt stål 18/8.
  • Smal profil - lätt att greppa, packa och bära.
  • Stor öppning som passar isbitar.
  • Absorberar inte eller ger ifrån sig smaker.
  • Spillsäker pipmuggskork med dammskydd och metallögla.
  • Kompatibel med alla Classic-korkar.
  • Fri från bly, BPA, ftalater och andra gifter.

Skötselråd:
Handdisk rekommenderas för Klean Kanteens lackerade flaskor. Ska inte frysas eller köras i mikrovågsugnen.

Mått:
Höjd: 193,5 mm
Bredd: 65 mm
Öppningsdiameter: 44 mm
Vikt: 133,2 g

OBS! Flaskan är inte avsedd för kolsyrade eller varma drycker.

Material:
Flaska: Rostfritt stål 18/8.
Sportkork: Polypropylen/PP #5, Silikon.

Ansvarsfullt tillverkad i Kina.

Klean Kanteen tillverkar hälsosamma, snygga och miljövänliga alternativ till flaskor, matlådor och sugrör av plast och aluminium. Produkterna är tillverkade av livsmedelsklassat rostfritt 18/8-stål av högsta kvalité, som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker. Alla är fria från BPA, ftalater, bly och andra skadliga gifter.

Klean Kanteen är medlem av 1% For The Planet vilket betyder att de donerar mer än 1% av den årliga försäljningen till ideella organisationer som arbetar för att skydda och främja miljön på vår planet. Dessutom är Klean Kanteen ett B-Corporations certifierat företag. Det innebär att Klean Kanteen har en affärspolitik som stöder miljömässiga och rättvisa arbetsförhållanden.