Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hårvård / Hårborttagning / Vaxning / Hanne Bang Ekologiskt Sockervax, 360 g

Ekologiskt sockervax från Hanne Bang som består av 100% naturliga ingredienser. Avlägsnar oönskad hårväxt på kroppen och i ansiktet, samtidigt som huden får en mild peeling och lämnas len och hårlös i 4-6 veckor. Innehållet av glycerin gör att vaxet bättre fastnar på det enskilda håret. Hårväxten ska vara minst 3 mm för att vaxet ska kunna få fatt i håren ordentligt.

Förpackningen innehåller 360 g vax, 10 återanvändbara tygremsor och 2 träspatlar (en liten till ansiktet och en större för kroppen).

Användning:

  1. Värm upp vaxburken i ett vattenbad eller i mikrovågsugn. Testa så att vaxet inte är för varmt först på fingret och sedan på insidan av armen.
  2. För på vaxet i ett tunt lager med hjälp av en medföljande spatel.
  3. Håll huden stram och dra av remsan med vaxet i ett snabbt ryck mot hårväxtens riktning.
  4. Upprepa proceduren på ett nytt område. Samma tygremsa kan användas 6-8 gånger, tills den inte fastnar i vaxet mer.
  5. Skölj tygremsan i varmt vatten efter att du använt den och låt den torka så du kan använda den igen vid nästa vaxbehandling.

Ingredienser:
Socker, Vatten, Citronsyra, Vegetabiliskt glycerin.

Hanne Bang Cosmetics är ett danskt företag som har specialiserat sig på produkter inom hårborttagningsområdet. Vaxet, som effektivt avlägsnar oönskad hårväxt från både ansiktet och kroppen, är ekologiskt och baserat på 100% naturliga ingredienser.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!