Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Dryck / Vinägerdryck / Renee Voltaire Raw Äppelcidervinägerdryck Ceylonkanel & Gurkmeja, 500 ml

Ekologisk äppelcidervinägerdryck från Renée Voltaire smaksatt med ceylonkanel och gurkmeja. Ceylonkanel kallas ofta för den äkta kanelen, har en ljusbrun färg och söt smak. I kombination med den gula roten gurkmeja är det här en äppelcidervinägerdryck med både god smak, fin färg och som gör gott för kroppen.

Renée Voltaires vinäger är ofiltrerad och opastöriserad med levande bakteriekultur som kallas moder. Vinägermodern innehåller aktiv bakteriekultur (probiotika) och består av proteiner och näringsämnen som även är prebiotiska och fungerar som mat för de goda bakterierna. När du äter prebiotisk mat har de goda bakterierna möjlighet att växa till och öka.

Användning:

Späd 1-2 msk vinäger med vatten och drick på morgon eller före och efter måltid. Drick som en shot eller blanda med varmt vatten och drick som ett te eller gör en god drink med kolsyrat vatten, bär och färska örter.

Ingredienser:

Äppelcidervinäger*, Gurkmeja*(1%), Ceylonkanel*(1%), Äppeljuicekoncentrat*. * = ekologisk.

Syrahalt: 1%.

Producerad i Italien.

Varumärket och personen Renée Voltaire är en glad rebell som vill omdefiniera en hälsosam matkultur genom att skapa innovativa matprodukter som ger människor en nyttigare, godare, roligare och enklare matupplevelse. Ingredienserna i många av produkterna genomgår flera steg så som att de blötläggs, groddas eller torkas på låg temperatur, detta för att slutprodukten ska vara så näringsoptimerad och smakrik som möjligt. Inspirationen hämtas från jordens alla hörn, med extra fokus på just rawfood och ekologiskt odlat. Produkterna innehåller inte några konstiga tillsatser och ämnen.