Stäng
(Välj varumärke)
Renee Voltaire Raw Hallonvinäger, 500 ml
Renee Voltaire Raw Hallonvinäger, 500 ml

Renée Voltaires ekologiska hallonvinäger är raw, ofiltrerad, opastöriserad och av extra hög kvalité. Den är gjord på ekologiska hallon som fått mogna. Hallonen pressas varsamt och får fermentera (jäsa) på fat. Vinägern tappas sedan på flaska, ofiltrerad för att bevara de goda och egenskaperna. Den innehåller enzymer och levande bakteriekultur som uppstår naturligt i vinägern och kallas moder. Vinägermodern består av proteiner och näringsämnen som är prebiotiska och fungerar som mat för de goda bakterierna. Bakteriekulturen kan med fördel drickas, så skaka alltid flaskan.

Användning:

Hallonvinägern har en hög syrahalt på ca. 5%, och bör därför drickas utblandad. Späd 1-2 tsk vinäger med vatten och drick på morgon, i samband med måltid, ta som en shot eller blanda med varmt vatten som te.

Ingredienser:
Ekologisk hallonvinäger.

Syrahalt 5%.

Kan innehålla naturligt förekommande sulfiter.

Producerad i Spanien.

Näringsvärde per 100 g:  
Energi 77 kJ / 18 kcal
Fett 0 g
- varav mättat fett 0 g
Kolhydrater 4,5 g
- varav sockerarter <0,5 g
Protein <0,5 g
Fiber 0 g
Salt 0 gKlicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »