Stäng
(Välj varumärke)
Lavinia Trade Fotfil av OrsasandstenLavinia Trade Fotfil av OrsasandstenLavinia Trade Fotfil av OrsasandstenLavinia Trade Fotfil av Orsasandsten
Lavinia Trade Fotfil av Orsasandsten

En vacker, effektiv och inte minst skonsam fotfil från Lavinia Trade som är handgjord av mer än 360 miljoner år gammal sandsten från Orsa i Dalarna. Sandstenen består av kiselbunden kvarts och de slitstarka sandkornen ger perfekta egenskaper som slipsten. Många filar kan med åren få en sämre slipförmåga då ytan nöts, en sandsten däremot består helt av sandkorn vilket gör att sandstenen kan hålla en livstid.

Den räfflade sidan på stenen är avsedd för fötterna, där den effektivt tar bort förhårdnader och gammalt skinn. Upprepad användning gör att huden blir mjukare och mjukare. Den släta sidan kan användas som peelingsten till resten av kroppen.

Fotfilen levereras på en vacker korkplatta som blir en fin inredningsdetalj i badrummet.

Användning:

Använd på sprucken, torr och hård hud omedelbart efter bad eller fotbad. Avsluta gärna med att applicera en vårdande kroppsolja eller fotkräm.

Skötselråd:
Sandstenen kan rengöras genom att tvättas eller skållas med vatten.

Mått:
Höjd: 23 mm
Diameter: 65 mm

Material:
Sandsten.

Tillverkad i Dalarna.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »