Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Dusch & Bad / Tillbehör / KaliFlower Organics Tvålkudde av luffa

Luffakudden från KaliFlower Organics är det perfekta underlägget/tvålfatet för din fasta tvål. Luffakudden är egentligen insidan av en speciell gurkväxt med mycket fibrer. Växtfibrerna absorberar effektivt tvål- och vattenrester vilket gör att tvålen torkar ordentligt mellan varje användning. På så sätt räcker tvålen mycket längre. Kudden blir mjukare om man blötlägger den en stund och passar då även bra till att torka av handfatet med eller som skrubb i duschen. 100% nedbrytbar och Zero Waste! Säljes per styck.

Mått:
Varierar i storlek mellan 5-9 cm i diameter.

Material:
Växtfibrer från luffagurka.

KaliFlower Organics är ett svenskt varumärke som skapar naturlig och ekologisk kroppsvård med inspiration från den botaniska världen. I sortimentet hittar du bland annat handgjorda tvålar, läppcerat, salvor och schampon baserade på växter, örter och blommor. Produkterna innehåller inga onödiga tillsatser såsom citronsyra, parabener, paraffin, silikoner, SLS samt syntetiska doft- och färgämnen. De naturliga tillsatser KaliFlower Organics istället jobbar med är exempelvis olika kosmetiska leror, alger, extrakt från rot eller bark och äkta eteriska oljor. All tillverkning sker i KaliFlower Organics egen verkstad i Värmland.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!