Stäng
(Välj varumärke)
Kooshoo Ekologisk Hårsnodd, 5-packKooshoo Ekologisk Hårsnodd, 5-packKooshoo Ekologisk Hårsnodd, 5-packKooshoo Ekologisk Hårsnodd, 5-packKooshoo Ekologisk Hårsnodd, 5-pack
Kooshoo Ekologisk Hårsnodd, 5-pack

Kooshoo plastfria hårsnoddar är gjorda av ekologisk bomull och naturgummi - båda 100% nedbrytbara material som är snälla mot både ditt hår och vår planet. Hårsnoddarna passar alla, inklusive barn, män, idrottare och dig med tjockt hår. De är gjorda för att bestå i ditt hår under hela dagen, inget dragande, inget glidande. Kooshoos hårsnoddar är lika fina i håret som på handleden som ett armband.

Hårsnoddarna designas i Kanada och tillverkas etiskt och ansvarsfullt i en Fairtrade-certifierad fabrik i södra Indien. Utöver att betala mer än minimilön och erbjuda sjysta arbetsvillkor, används företagets vinst till olika välgörenhetsprogram i fattiga områden.

  • 100% plastfria och nedbrytningsbara.
  • Breda och elastiska.
  • Passar även som armband.
  • Handfärgade med ekologiska färger.
  • Förpackning av 100% återvunnet papper.

Skötselråd:
Tvättas i kallt vatten med liknande färger. Låt torka plant. Hårsnoddarna är handfärgade och kan därför färga av vid första tvätten.

Material:
70% ekologisk bomull och 30% naturgummi.

Etiskt och ansvarsfullt producerade i Indien.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »