Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hårvård / Håraccessoarer / Hårsnoddar / Kooshoo Ekologisk Hårsnodd, 5-pack

Kooshoo plastfria hårsnoddar är gjorda av ekologisk bomull och naturgummi - båda 100% nedbrytbara material som är snälla mot både ditt hår och vår planet. Hårsnoddarna passar alla, inklusive barn, män, idrottare och dig med tjockt hår. De är gjorda för att bestå i ditt hår under hela dagen, inget dragande, inget glidande.

Hårsnoddarna designas i Kanada och tillverkas etiskt och ansvarsfullt i en Fairtrade-certifierad fabrik i södra Indien. Utöver att betala mer än minimilön och erbjuda sjysta arbetsvillkor, används företagets vinst till olika välgörenhetsprogram i fattiga områden.

  • 100% plastfria och nedbrytbara.
  • Breda och elastiska.
  • Passar även som armband.
  • Handfärgade med ekologiska färger.
  • Förpackning av 100% återvunnet papper.

Skötselråd:
Tvättas i kallt vatten med liknande färger. Låt torka plant. Hårsnoddarna är handfärgade och kan därför färga av vid första tvätten.

Material:
70% ekologisk bomull och 30% naturgummi.

Etiskt och ansvarsfullt producerade i Indien.

Kooshoo betyder "feel good" på norfuk, ett språk som talas på Norfolkön i Stilla havet. En av de två grundarna av Kooshoo, Rachel, är nämligen född på ön. Tillsammans med maken Jesse och ett litet, tätt sammansvetsat team vill de skapa ett livsstilsföretag som gör gott på alla plan - från de samhällen som odlar råmaterial till textilerna till de vackra själar som använder de slutliga produkterna.

I vårt sortiment från Kooshoo hittar du hårsnoddar och scrunchies av naturliga och ekologiska material – helt plastfria. Produkterna designas i Kanada och tillverkas etiskt och ansvarsfullt i en Fairtrade-certifierad fabrik i södra Indien. Utöver att betala mer än minimilön och erbjuda sjysta arbetsvillkor, används företagets vinst till olika välgörenhetsprogram i fattiga områden.