Stäng
(Välj varumärke)
WellNOx RÅ Rödbeta Ekologisk RödbetsjuiceWellNOx RÅ Rödbeta Ekologisk RödbetsjuiceWellNOx RÅ Rödbeta Ekologisk Rödbetsjuice
WellNOx RÅ Rödbeta Ekologisk Rödbetsjuice

RÅ Rödbeta är gjord av koncentrerad råsaft från ekologiska rödbetor. 2% ekologisk äppelcidervinäger är tillsatt i rödbetsjuicen för att runda av smaken och balansera pH-värdet, vilket förlänger hållbarheten på ett naturligt sätt. Juicen har koncentrerats något för att förhöja smaken och öka mängden av allt det goda från rödbetan. Rå Rödbeta är helt osötad, speciellt framtagen för dig som bryr dig om vad du äter och dricker.

  • Finns i två storlekar.
  • 98% ekologiska rödbetor.
  • Osötad och helt utan tillsatser.
  • Pastöriserad.

Ingredienser:
Koncentrerad råsaft av 98% rödbeta* och 2% äpplecidervinäger*. * = ekologisk.

Hållbarhet:
Öppnad flaska förvaras i kylskåp och bör konsumeras inom 7 dagar. Oöppnad flaska är hållbar två år från tappningsdatum. Bag-in-boxen släpper inte in någon luft, vilket gör att juicen håller i minst en månad efter att den öppnats.

Näringsinnehåll per 100 g:  
Energi 127 kJ / 30 kcal
Fett 0 g
- varav mättat fett 0 g
Kolhydrater 6,3 g
- varav sockerarter 5,9 g
Fiber <0,5 g
Protein 1,16 g
Salt 0,1 gKanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »