Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Muggar & Tallrikar / Klean Kanteen Isolerad Camp Mug - Brushed Stainless, 355 ml

Klean Kanteen Camp Mug är en robust mugg som passar nästan var som helst, från lägerelden till caféet. Muggen är tillverkad av 90% återvunnet rostfritt stål 18/8 och har en snygg borstad finish. Tack vare Climate Lock™-vakuumisolering håller den din dryck varm i upp till 3,5 timmar och kall upp till 9,5 timmar. Locket skyddar mot stänk (ej läcksäkert) och är lätt att rengöra.

  • Tillverkad av 90% återvunnet rostfritt stål.
  • Stänkskyddande lock.
  • Ergonomiskt handtag.
  • Absorberar inte eller ger ifrån sig smaker.
  • Fri från bly, BPA, ftalater och andra gifter.

Skötselråd:
Diska din mugg innan första användning. Tål maskindisk, lägg locket i diskmaskinens övre korg. Värm inte i mikrovågsugn, på spisen eller i öppen eld. Frys inte och använd inte med torris.

Mått:
Höjd: 108,5 mm
Bredd: 112,9 mm
Öppningsdiameter: 88,9 mm
Vikt: 261,8 g

Material:
Mugg: Rostfritt stål 18/8.
Lock: Polypropylen/PP #5, Silikon.

Ansvarsfullt tillverkad i Kina.

Klean Kanteen tillverkar hälsosamma, snygga och miljövänliga alternativ till flaskor, matlådor och sugrör av plast och aluminium. Produkterna är tillverkade av livsmedelsklassat rostfritt 18/8-stål av högsta kvalité, som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker. Alla är fria från BPA, ftalater, bly och andra skadliga gifter.

Klean Kanteen är medlem av 1% For The Planet vilket betyder att de donerar mer än 1% av den årliga försäljningen till ideella organisationer som arbetar för att skydda och främja miljön på vår planet. Dessutom är Klean Kanteen ett B-Corporations certifierat företag. Det innebär att Klean Kanteen har en affärspolitik som stöder miljömässiga och rättvisa arbetsförhållanden.