Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Matlådor / Black + Blum Matlåda Rostfritt stål 3-i-1 - Olive, 1 L

En snygg och lufttät matlåda i rostfritt 18/8-stål från Black + Blum. Den praktiska 3-i-1-funktionen innebär att du lika väl kan använda lunchlådan som ugnsform eller för att frysa in färdiga maträtter. Kommer med en tillhörande gaffel i rostfritt stål.

Sätt på locket och tryck det på plats. Se till att silikonlisten och kanten på matlådan är rena och torra innan du sätter på locket. Tryck sedan ner ventilen innan du säkrar matlådan med silikonbandet. För att öppna matlådan igen så drar du upp ventilen och lyfter på locket i ett av hörnen.

Skötselråd:
Matlådan, gaffeln och avskiljaren kan diskas i diskmaskin. Locket och silikonbandet ska diskas för hand och får inte följa med in i ugnen. Värm ej i mikrovågsugn.

Mått:
Längd: 20 cm
Bredd: 15 cm
Höjd: 6,5 cm

Volym: 1000 ml

Material:
Rostfritt 18/8-stål (#304), Silikon.

Black + Blum tillverkar väldesignade och praktiska matlådor, flaskor och termosar i rostfritt stål. Många av deras produkter har vunnit framstående designpriser.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!