Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Matlådor / Qwetch Isolerad Bentolåda Rostfritt stål, 850 ml

Qwetch Bento Box är en rund isolerad matlåda som håller innehållet varmt eller kallt i flera timmar. Den är tillverkad av två lager livsmedelsklassat rostfritt 18/8-stål, ett material som är helt giftfritt och som varken absorberar dofter eller smaker.

Locket som är tätat med en silikonlist hålls på plats av två bygelspännen. Inuti matlådan finns en avtagbar behållare om du vill separera maten och ha tillbehör vid sidan om huvudrätten. Behållaren har en silikonlist runt utsidan som ger en perfekt skrammelfri passform i matlådan. Det här är en snygg och praktisk matlåda som är perfekt för att ta med sallad, pastasallad, frukt, snacks m.m. till jobbet, skolan eller utflykten. Matlådan passar också till varma maträtter då den håller innehållet varmt i upp till fyra timmar.

  • Tillverkad av endast rostfritt stål och silikon.
  • Dubbla väggar håller maten varm i ca. 4 timmar, eller kallt i ca. 6 timmar.
  • Helt rostfri interiör som varken ger ifrån sig eller kvarhåller smaker.
  • Motståndskraftig mot korrosion och stötar.
  • Fri från plast, BPA, ftalater och bly.

Skötselråd:
Handdiska matlådan med varmt vatten och ett milt diskmedel. Skölj och torka alltid noggrant. Det går även att rengöra matlådan med en tesked bikarbonat och varmt vatten. Förvara ej matlådan i frysen, och värm den inte i mikrovågsugn eller vanlig ugn.

Sätt på locket ordentligt och transportera matlådan upprätt för att förhindra läckage. Trots att den är designad för fuktigare livsmedel som t.ex. dressad sallad och dipp, så är den inte avsedd för flytande livsmedel som tunna såser, soppor och buljong. Vi rekommenderar en matlåda med skruvlock för flytande rätter.

Mått:
Höjd: 10 cm
Diameter: 14,3 cm
Vikt: 540 g

Material:
Rostfritt 18/8-stål (#304), Silikon.

Ansvarsfullt tillverkad i Kina.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!