Stäng
(Välj varumärke)
Akamuti Shea & Olive Body Butter, 100 ml
Akamuti Shea & Olive Body Butter, 100 ml

Ett rent och enkelt kroppssmör från Akamuti med ekologiskt sheasmör och extra jungfruolivolja. Olivolja är rik på mineraler, proteiner och vitaminer, särskilt E-vitamin som är en potent antioxidant. Oljan återfuktar och ger näring vilket är bra vid solexponering. I kombination med sheasmör är detta ett fylligt mjukgörande kroppssmör som håller huden smidig och silkeslen. Särskilt bra för känslig eller torr hud.

Den ekologiska olivoljan kommer från jordbrukskooperativ i Nablus, Palestina. Gamla olivträd sköts av jordbrukarfamiljer som har tagit hand om sina träd i generationer, och det är olivträdet som livnär ungefär hälften av befolkningen. Jordbruk på Västbanken är fylld med svårigheter, så stöd till produktionen av olivolja ger ett värdefullt bidrag till den bräckliga ekonomin.

Användning:

Applicera en liten mängd med ren fingertopp och smörj över torr hud. Detta är ett mycket rikt smör, så lite räcker långt!

Ingredienser (INCI):
Virgin shea butter (butyrospermum parkii)*^, Extra virgin olive oil (olea europa)*^. * = ekologisk, ^ = rättvist handlad.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »