Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Hand & Fotvård / Fotfilar & Fotskrubb / Redecker Dubbelsidig Nagelborste med Handtag

Nagelborste från Redecker med praktiskt handtag i oljebehandlat bokträ och styv naturborst av ljust svinhår. Den dubbelsidiga borsten har en smal borst på ena sidan för att skrubba bort smuts under naglarna och på nagelbanden samt en lite längre borst på andra sidan som passar utmärkt för att skrubba fötterna rena och mjuka.

Skötselråd:
Rengör borsten vid behov med varmt vatten och mild tvål. Torka borsten torr med en handduk och låt den stå med borstbindlarna nedåt. Olja gärna in träet med jämna mellanrum för längre hållbarhet. Använd en neutral olja som till exempel olivolja eller solrosolja.

Mått: ca. 17,5 x 3 x 4 cm

Material:
Oljebehandlat bokträ och borst av ljust svinhår.

Redecker är ett tyskt familjeföretag som med genuint hantverk kombinerar naturliga material med funktion och kvalitet till att skapa produkter som är vackra att se på och en glädje att använda. Redeckers borstar tillverkas av inhemskt trä, tagel, djurhår och växtfibrer just så som man gjort sedan företaget startades 1935. Det finns borstar till alla funktioner i ett hem och materialen kombineras olika beroende på användningsområde. Syntetiska fibrer eller plast används endast om någon specialfunktion kräver det. Borstar från Redecker är vackert hantverk med modern funktion som andas kvalitet och hållbarhet – vissa av borstarna håller en livstid.