Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Hand & Fotvård / Fotfilar & Fotskrubb / So Eco Lava Stone Pumice & Brush

So Eco Lava Stone Brush & Pumice är en dubbelsidig fotfil med lavasten och borste av sisal. Den naturliga lavastenen på ena sidan är perfekt för att exfoliera och mjukgöra fotsulorna genom att ta bort hård och torr hud. Sisalborsten på baksidan möjliggör en förbättrad upptagning av mjukgörande produkt till fötterna efter exfoliering.

Användning:

  1. Fila försiktigt på fötternas förhårdnader.
  2. Borsta rent fötterna med sisalborsten.
  3. Smörj in fötterna med fotkräm.

Mått: 195 x 40 x 40 mm

Material:
Lavasten, Sisal, Lotusträ, Bomullssnöre.

Tillverkad i Kina.

So Eco erbjuder ett sortiment av PETA-ackrediterade "Cruelty Free & Vegan"-produkter, med ett fokus och en tonvikt på komponenter som är ansvarsfullt och etiskt framtagna. Sortimentet inkluderar bland annat sminkborstar, spaprodukter och skönhetsverktyg. So Eco använder plastfria förpackningar gjorda av FSC-certifierat kartongpapper, biologiskt nedbrytbar PLA-bioplast från majsstärkelse och vattenbaserat lim. Trycket på förpackningarna kommer från miljövänligt sojabläck.

So Eco är officiell partner till Tree Nation och planterar ett nytt träd för varje 100:e såld produkt! Detta bidrar inte bara till att bekämpa avskogning utan uppmuntrar även till biologisk mångfald i en miljö som har blivit väldigt negativt påverkad av skogsbruk. Samarbetet med Tree Nation bidrar också till att stödja lokalsamhällena samtidigt som utsläppen av koldioxid minskar.