Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Kroppsvård / Lotion / Akamuti Unscented Body Moisturiser, 100 ml

Få en naturligt fräsch och silkeslen hud med denna rena, enkla och lugnande fuktkräm! Akamuti Unscented Body Moisturiser innehåller endast kallpressade trädoljor, inga eteriska oljor är tillsatta. Använd som fuktgivare över hela kroppen eller som oparfymerad ansiktsrengöring. Krämen är så pass mild att den även kan användas för barn. Rekommenderas för alla med känslig och torr hud.

Användning:

Applicera en liten mängd över hela kroppen.

Ingredienser (INCI):
Sweet almond oil (prunus dulcis), Apricot kernel oil (prunus armenica), Extra virgin olive oil (olea europa)*, Beeswax (cera alba)*. * = ekologisk.

Akamuti är ett brittiskt varumärke som tillverkar ekologiska kroppsvårdsprodukter med hänsyn till social hållbarhet och etiskt ansvarsantagande. Produkterna är handgjorda av helt naturliga ingredienser och innehåller aldrig några kemiska ingredienser. Eftersom Akamuti tror på hållbar och etisk handel, används så många rättvisemärkta ingredienser som möjligt från utsatta samhällen runt om i världen. Deras ekologiska bivax och honung kommer från biodlare i Zambia och hjälper till att bevara stamsamhällena och de skogar som de bor i. Sheasmöret kommer från kvinnokooperativ i Ghana som hjälper till att finansiera projekt för förnybar energi.