Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Flergångspåsar / Nätpåsar / A Slice of Green Ekologisk Nätpåse GOTS-bomull - Variety Pack, 3 st

Ett set från A Slice of Green med tre ekologiska nätpåsar i storlek small, medium och large. Använd påsarna för att bära hem frukt och grönsaker från marknaden, mataffären eller gårdsbutiken. Även praktiska som förvaringspåse i hemmet, på utflykten eller till gymmet. Förutom att nätpåsen är ett miljövänligt alternativ till plastpåsen, så är den lätt, tar lite plats och expanderar med innehållet, vilket gör att den rymmer mycket. Dessutom ser du innehållet utan att behöva öppna och titta inuti. Nätpåsarna kommer med en dragsko så att du lätt kan försluta dem och hänga upp. Tygetiketten på insidan är uppmärkt med påsens taravikt.

Nätpåsarna från A Slice of Green är tillverkade av ekologisk GOTS-certifierad bomull och produceras i Indien under etiska arbetsförhållanden.

Tvättråd:
Handtvätt eller maskintvätt i max. 40 °C. Krymprisk vid tvätt i varmare temperaturer eftersom bomullen är obehandlad. Häng upp för att torka.

Mått:
Small: 18 x 22cm
Medium: 26 x 32 cm
Large: 34 x 38 cm

Material:
Obehandlad, ekologisk GOTS-certifierad bomull.

Tillverkade i Indien.

A Slice of Green har ett sortiment av återanvändbara produkter som är designade för att hjälpa oss leva en mer hållbar livsstil. Alla produkter från A Slice of Green är snygga, funktionella och lätta att använda i vardagen. De är tillverkade av helt giftfria material och passar perfekt om du vill plastbanta i hemmet!