Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Övrigt / Rumsdoft / Klinta Doftpinnar VEGAN - Citrongräs, 50 ml

Veganska och alkoholfria doftpinnar från Klinta med en söt, frisk doft av citrongräs som påminner om sommar, exotiska resmål och ren luft. Doftpinneoljan är gjord av en restprodukt från Klintas sojavaxtillverkning samt vegetabilisk aceton (ej från petroleum) och eteriska oljor gjorda för hudvård. Förpackningen innehåller 50 ml doftolja i en glasbehållare och 10 doftpinnar. 

Användning:

Öppna doftoljeflaskan försiktigt. Sätt i önskat antal pinnar i glasbehållaren. Fler pinnar ger en mer koncentrerad doft. Pinnarna absorberar doften och sprider doften i rummet. Tillåt 12 timmar för full dofteffekt. Om du vill att pinnarna ska hålla sig fräscha under en längre tid, vänd dem upp och ner efter en vecka.

Hållbarhet: 2-3 månader

OBS! Placera inte på en bräcklig, vaxad eller lackerad yta. Svälj inte. Applicera inte på huden. Placera inte i närheten av en öppen låga eller värmekälla. Förvaras utom räckhåll för barn och husdjur. 

Ingredienser:
Lemongrass reed liquid (2,2-dimethyl-1,3-dioxolan-4-ylmethanol, Citral, Geraniol, d-Limonene).

Skånebaserade Klinta erbjuder handgjorda veganska doftljus och doftpinnar som är hållbara för både miljön och vår hälsa. Basen i alla Klintas ljus är förnyelsebara, komposterbara och levande resurser - vegetabiliska matoljor som är antingen ekologiska eller certifierat etiska. Utöver detta tillsätts några droppar eterisk olja som blandas in i hela ljusmassan och doftar därmed gott och lagom mycket ända ner till sista brinntimmen. Inga animaliska fetter, konserveringsmedel, färgämnen, parabener, paraffiner, sulfater eller andra konstigheter är tillsatt. Alla Klinta-ljusen kommer i en glasbehållare tillverkad av 50% återvunnet glas. Allt glas är livsmedelsgodkänt och etiketten är lätt att dra bort, vilket betyder att du kan återanvända glasen.