Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Hand & Fotvård / Handtvål / Equa Care Foaming Hand Wash Pack - Forest Blend, Flaska + 2 refill

Equa Care Foaming Hand Wash Pack är ett komplett paket med en återanvändbar pumpflaska (350 ml) och två refillpåsar med handtvål. Refillpåsarna innehåller ett koncentrerat pulver som enkelt blandas med vatten direkt i pumpflaskan. Varje refillpåse räcker till en hel påfyllning av flaskan.

Handtvålen skapar ett mjukt lödder med härlig doft av cederträ, svartpeppar, silvergran, enbär, citrongräs och lavendel. Milda, vårdande ingredienser tvättar effektivt bort smuts och bakterier utan att torka ut huden. Flaskan är tillverkad av 100% återvunnen plast.

Ingredienser (INCI):
Disodium lauryl sulfosuccinate, Sodium lauryl sulfoacetate, Citric acid, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Sorbitol, Betaine, Perfume*, Limonene**, Citral**, Geraniol**, Linalool**. * = från eteriska oljor, ** = förekommer naturligt i eteriska oljor.

Equa Care gör det enkelt att göra miljösmarta val i vardagen genom att minska på plast och engångsförpackningar. Med Equa Care blandar du handtvål, duschtvål eller diskmedel själv i hemmet med vatten från kranen. Produkterna är snälla mot huden och består av 100% naturliga ingredienser. Flaskorna är tillverkade av 100% återvunnen plast och kommer med i ditt val av startkit. Du använder sedan flaskorna för påfyllning om och om igen! Det enda du behöver är en refillpåse - ett koncentrerat pulver som enkelt blandas med vatten direkt i flaskan.Tillbehör till Equa Care Foaming Hand Wash Pack - Forest Blend, Flaska + 2 refill