Stäng
(Välj varumärke)
Deolicious Ekologisk Deodorant Doftfri, 60 mlDeolicious Ekologisk Deodorant Doftfri, 60 mlDeolicious Ekologisk Deodorant Doftfri, 60 mlDeolicious Ekologisk Deodorant Doftfri, 60 ml
Deolicious Ekologisk Deodorant Doftfri, 60 ml

Deolicious är en helt naturlig, giftfri och ekologisk krämdeodorant. Den är effektiv mot svettlukt och minskar även mängden svett på ett naturligt sätt utan aluminium och andra kemikalier. Istället för att dölja svettlukten med parfym, jobbar Deolicious med att eliminera bakterierna som orsakar lukten. Vid applicering doftar den friskt och lite mint-aktigt, men blir sedan helt doftfri. Kan användas av både män och kvinnor i alla åldrar.

Användning:

Smörj in en ärtstor klick i armhålan med rena fingrar. Vänta några sekunder innan du klär på dig, så slipper du fettfläckar på tröjan. Får du vita märken på dina svarta kläder tar du bara en torr handduk och borstar bort dem.

Förvara deodoranten i rumstemperatur, max 23 grader. Vid varmare temperatur smälter den. Rör om ordentligt och ställ den i kylen så stelnar den till igen!

Det är ytterst ovanligt att Deolicious framkallar allergiska reaktioner, men vet du med dig att du är väldigt känslig rekommenderar vi att du gör ett allergitest innan användning. Smörj in ett litet område på undersidan av armen och låt sitta ett dygn. Får du klåda eller om det uppstår rodnad är du troligtvis överkänslig mot bikarbonat och bör inte använda Deolicious.

Ingredienser (INCI):
Cocos nucifera oil (kokosolja)*, Sodium bicarbonate (bikarbonat utan aluminium), Zea mays starch (majsstärkelse)*, Melaleuca alternifolia leaf oil (tea tree-olja)*, Limonene (ej tillsatt, finns naturligt i tea tree-olja). * = ekologisk.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »