Stäng
(Välj varumärke)
Thai Kristall Deodorantsten, ca 50 g
Thai Kristall Deodorantsten, ca 50 g

Thai-stenen ger ett effektivt skydd som räcker hela dagen! Deo-stenen är ett bra alternativ till konventionella deodoranter. Den innehåller varken aluminiumklorid, oljor, parfymer, emulgeringsmedel eller annat som kan proppa igen porerna, fläcka ner kläder eller irritera huden. Levereras i en liten sammetspåse.

Användning:

När du duschat, blöt Thai-stenen med vatten och gnid under armarna på samma sätt som med en traditionell deodorant. Vattnet aktiverar kristallerna och när du gnidid in 2-4 gånger, skölj stenen och torka av den. Deodoranten kan användas var som helst på kroppen där lukt kan uppstå.

Potassium alum (61%), Aqua (36%), Trace minerals (3%; calcium, iron, manganese, sodium, titanium, strontium, silicion, barium, phoshorous).Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »