Varukorg(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Kroppsvård / Deodorant / Deolicious Ekologisk Deodorant Extra mild, 60 ml

Deolicious Extra mild är en helt naturlig, giftfri och ekologisk krämdeodorant utan eteriska oljor. Precis som originalet är den doftfri, och passar dig som har mycket känslig hud. Den är effektiv mot svettlukt och minskar även mängden svett på ett naturligt sätt utan aluminium eller andra kemikalier. Istället för att dölja svettlukten med parfym, jobbar Deolicious med att eliminera bakterierna som orsakar lukten. Kan användas av både män och kvinnor i alla åldrar.

Användning:

Smörj in en ärtstor klick i armhålan med rena fingrar. Vänta några sekunder innan du klär på dig, så slipper du fettfläckar på tröjan. Får du vita märken på dina svarta kläder tar du bara en torr handduk och borstar bort dem.

Det är ytterst ovanligt att Deolicious framkallar allergiska reaktioner, men vet du med dig att du är väldigt känslig rekommenderar vi att du gör ett allergitest innan användning. Smörj in ett litet område på undersidan av armen och låt sitta ett dygn. Får du klåda eller om det uppstår rodnad är du troligtvis överkänslig mot bikarbonat och bör inte använda Deolicious.

Förvaring:
Förvara deodoranten i rumstemperatur, max 23 grader. Vid varmare temperatur smälter den. Rör om ordentligt och ställ den i kylen så stelnar den till igen!

Ingredienser:
Cocos nucifera oil (kokosolja)*, Sodium bicarbonate (bikarbonat utan aluminium), Zea mays starch (majsstärkelse)*. * = ekologisk.

Deolicious är en giftfri krämdeodorant som produceras för hand på Gotland. Ingredienserna i Deolicious är få, ekologiska och helt naturliga. Deolicious är otroligt effektiv mot svettlukt och minskar även mängden svett på ett naturligt sätt utan alun, aluminium eller andra kemikalier. Deodoranten är noggrant säkerhetstestad vid Eviderm Institute av Marie Lodén, apotekare med fördjupning inom toxologi och docent i experimentell dermatologi.