Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Kroppsvård / Deodorant / M HandMade Natural Deo Pure, 60 ml

M HandMade Natural Deo Pure är en ekologisk deodorant i krämform som eliminerar svettlukt på ett naturligt sätt. Pure-deon innehåller ingen parfym eller eterisk olja och passar därför dig som är doftkänslig. Den är aluminiumfri, och blockerar därmed inte lymfkörtlarna utan låter kroppen sköta sin normala utrensning av slaggämnen. Natural Deo skiljer sig från Shea Deon genom att den innehåller kokosolja och är aningen lösare i konsistensen. Passar alldeles perfekt för dig som svettas normalt.

  • Håller dig naturligt fräsch hela dagen.
  • Täpper inte till porerna.
  • Passar doftkänsliga.
  • Handgjord i Finland.
  • Fri från alkohol, aluminium, eteriska oljor, färgämnen och animaliska ingredienser.

Användning:

  1. Ta en liten klick med rena fingrar eller en spatel.
  2. Smörj in i armhålan.
  3. Låt absorberas i huden några sekunder innan du klär på dig.

OBS! Förvara gärna deodoranten i rumstemperatur under +25, då kokosoljan lätt smälter i högre temperaturer. Ifall detta händer, rör om och ställ kallt en stund, så är produkten klar att användas igen.

När du rakat dig rekommenderas att du väntar nån timme innan användning. Ifall du tidigare använt en antiperspirant och byter till en aluminiumfri, så kan du i början känna att du svettas mera, eftersom porerna inte täpps till med Natural Deo.

Ingredienser (INCI):
Cocos nucifera oil (kokosolja)*, Solanum tuberosum starch (potatismjöl)*, Sodium bicarbonate (matsoda). * = ekologisk.

M HandMade är baserat i finlandssvenska Österbotten i Finland och tillverkar naturliga, ekologiska hudvårdsprodukter som är väldigt skonsamma och snälla mot kroppen. Varje produkt har tagits fram med kärlek och för grundaren Maria Nylund har det alltid varit viktigt att de alla är så rena och hudvänliga som möjligt, samt tar hänsyn till miljön på bästa vis. Alla produkter är handgjorda och innehåller endast naturliga ingredienser som är giftfria och säkra att använda. M HandMade säger nej till kemikalier och vill att du ska få vårda din hud med gott samvete.Kanonpriser i butiken just nu!

Biofood Ekologisk Grönsaksbuljong
REA
2 storlekar
fr. 36 kr (49 kr)
Powerfruits Ekologisk Gurkmeja Premium
-20%
2 storlekar
fr. 84 kr (105 kr)

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!