Stäng
(Välj varumärke)
M HandMade Natural Deo Lemon, 60 mlM HandMade Natural Deo Lemon, 60 ml
M HandMade Natural Deo Lemon, 60 ml

M HandMade Natural Deo Lemon är en ekologisk deodorant i krämform som eliminerar svettlukt på ett naturligt sätt. Den är aluminiumfri, och blockerar därmed inte lymfkörtlarna utan låter kroppen sköta sin normala utrensning av slaggämnen. Deon är berikad med ekologisk eterisk citronolja som är renande och främjar blodcirkulationen. Natural Deo skiljer sig från Shea Deon genom att den innehåller kokosolja och är aningen lösare i konsistensen. Passar alldeles perfekt för dig som svettas normalt.

  • Håller dig naturligt fräsch hela dagen.
  • Täpper inte till porerna.
  • Doftar kokos och citrus.
  • Handgjord i Finland.
  • Fri från alkohol, aluminium, färgämnen och animaliska ingredienser.

Användning:

  1. Ta en liten klick med rena fingrar eller en spatel.
  2. Smörj in i armhålan.
  3. Låt absorberas i huden några sekunder innan du klär på dig.

OBS! Förvara gärna deodoranten i rumstemperatur under +25, då kokosoljan lätt smälter i högre temperaturer. Ifall detta händer, rör om och ställ kallt en stund, så är produkten klar att användas igen.

När du rakat dig rekommenderas att du väntar nån timme innan användning. Ifall du tidigare använt en antiperspirant och byter till en aluminiumfri, så kan du i början känna att du svettas mera, eftersom porerna inte täpps till med Natural Deo.

Ingredienser (INCI):
Cocos nucifera oil (kokosolja)*, Solanum tuberosum starch (potatismjöl)*, Sodium bicarbonate (matsoda), Citrus medica limonum peel oil (citronolja)*, Limonene**, Citral**. * = ekologisk, ** = förekommer naturligt i eteriska oljor.Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »